• Català
 • Español
 • Botiga de Mobles i Sofàs a Reus des de 1940

  Mobles i Sofàs a Reus des de 1940

  Des de 1940 Mobles Perpinyà es dedica a la tapisseria, amb taller de sofàs i cortines, on produïm de nou o restaurem tot tipus de peces entapissades. El mobiliari va venir més tard i ara ja fa més de 25 anys que fem projectes de decoració per tota la casa.

  Ens agrada seguir les tendències del disseny d’interiors, però sempre ens adaptem als clients perquè cada persona o família té les seves necessitats. El nostre objectiu és aconseguir que el client estigui còmode a la seva llar, i es per això fem els projectes posant la nostra experiència al servei de les persones.

  La proximitat es un aspecte fonamental a la hora d’escollir proveïdors. Tenim una gran varietat de fabricants de mobles, com Treku, Dembarcelona, Lagrama o Asoral, el que fa que ens puguem adaptar al pressupost del client, aconseguint la màxima qualitat al millor preu.

  Blog

  LINARA, la millor roba per entapissar.

  La roba  més perfecta, amb 360 tons de color, actualitzats temporada a temporada segons les tendències. És el llis més venut en robes de qualitat per entapissar, una … Continued

  Llegir més

  Hi havia una vegada un conte

  Un conte que parlava d’un príncep que es volia casar, però no amb qualsevol dona sinó amb una princesa de veritat. D’aquest conte s’han fet unes precioses fundes nòrdiques per a nens i nenes.
  Fundes nòrdiques de cotó 100 % per a nens i nenes amb missatge en català.

  Llegir més

  Concurs d’aparadors Designers Guild

  Designers Guild presenta les seves noves col·leccions, entre els catàlegs de velluts, lones de cotó o lli i  robes diverses trobem els catàlegs de tapisseria i papers pintats … Continued

  Llegir més

  Reus Mobles Perpinya