Botiga de Mobles i Sofàs a Reus des de 1940


Habitacions infantils lacades

Del fabricant d’habitacions infantils Muñoz Villareal presentem el nou cataleg de mobles lacats de gran qualitat.

Fets amb materials i acabats molt ciudats i d´un disseny clàssic amb un toc romàntic pero a la vegada intemporal que no ens passarà de moda.

Proposen llits niu amb diferentes alçades per aprofitar l´espai, aquests llits tenen calaixos de 90 cm de fondària que tenen molta capacitat, també són preciosos els armaris que es poden adabtar als gustos i necessitats de cada habitació segons les mides que tinguem i la distribució que volguem donar per encabir també la taula per estudiar, això no serà un problema perque fan les tauls amb les mides i les formes que ens convingui, per organitzar la zona d’estudi amb capacitat per llibres o altres objectes. També tenim tot tipus de complemnts com calaixos i portes baixes de diferents mides.

Les portes i les nanses poden tenir difenets acabats  que ens defineixen  l’estil de la decoració, tenim portes de vidre o portes amb aspes o altres decoracions més clàssiques, mes romàntiques, o més sòbries, i les nanses pels calaixos i les portes poden ser les típiques rodones o estels, o també  unes elegants barres, tenim molt per trïar.

 

La relació qualitat preu d’aquestes habitacions és inmillorable pels acabats i els materials que util·litzen, son uns fabricants que treballen de manera artesanal pero amb tecnologia avançada i com ells diuen posen molt d’amor en cada projecte. Podem dir que es nota aquest amor per la feina, ja que podem certificar que els mobles estan ben fets.moble juvenil lacat (59)

Mobles Perpinya