Botiga de Mobles i Sofàs a Reus des de 1940


Ethnicraft

La família de marques Ethnicraft dissenya i fabrica bells i duradors mobles i objectes decoratius. Dins del grup hi ha dues marques amb personalitats i estètiques distintives, totes dues compromeses amb alts estàndards de disseny i qualitat.

Durant vint anys, hem estat creant mobles autèntics, contemporanis i atemporals de fusta massissa.

Creiem en la creació de mobles de fusta de qualitat que duren generacions i resisteixen les tendències. Els nostres dissenys atemporals són versàtils i s’associen bé amb diferents estils, mentre que la nostra fusta sòlida és forta i s’envelleix increïblement bé amb el temps. L’últim material noble i renovable, la nostra fusta prové de boscos responsables i acuradament manejats.

Els nostres mobles s’originen a partir d’idees racionals, però tenen una qualitat emocional distintiva. Si bé els dissenys són sempre funcionals, volem que els nostres mobles generin emoció a través de materials autèntics, càlids i naturals.

L’artesania excel·lent és el nucli de la nostra marca, i darrere de la simplicitat de les nostres peces es troba un impuls constant per a la innovació. Incorporant tècniques avançades al nostre procés de creació, cada nou disseny es revisa i es torna a treballar fins a l’últim detall: cada corba, textura i línia reflecteix els nostres valors de disseny. La marca es ven a tot el món i ofereix col·leccions per a cada habitació de la casa.