Botiga de Mobles i Sofàs a Reus des de 1940


Menjadors Estil Industrial

L’entorn influeix poderosament en la nostra felicitat, ho sabem o ho intuïm i ens preocupem que les nostres cases siguin el més còmodes possible, però que ens atrau de l’estil industrial?

L’estil industrial té el seu origen en el Nova York dels anys 50, quan artistes i immigrants que no poden pagar el lloguer d’un apartament a la ciutat s’adapten naus industrials dels afores per viure.

Associem l’estil industrial a una vida competent, útil, que ens ajuda amb l’ordre i el manteniment, les superfícies llises, les coses pràctiques, la sensació de neteja, els espais oberts que ens donen la percepció d’un espai de grans dimensions.

Un entorn lleuger sense eccesives decoracions, pot aconseguir que ens sentim més relaxats, més segurs, no es tracta necessàriament de gastar més diners, sinó d’optimitzar l’espai en què vivim.

Claus simples per obtenir l'estil industrial a casa teva

 

 

MATERIALS  Una paret de maó sense revestir seria el més característic, també sòls de ciment, tapisseries de cuir envellit, columnes de ferro vistes o fusta natural, la fusta ens contraresta el fred dels materials industrials, s’utilitza en sòls, també en parets , mobles i en tot tipus de complements, fustes fosques amb textura.

  

MOBLES Els mobles fets de fusta en brut, sense acabar són la característica principal, pots posar-los a la taula de menjador, taula de centre, un escriptori, almenys hauries de tenir una taula de fusta.

Els mobles en la seva estructura poden incloure complements metàl·lics o potes de ferro forjat. Un moble antic barrejat amb aquests mobles poc acabats queda perfecte.

TOCS Existeixen una gran varietat de complements d’estil industrial, així que et costarà molt poc posar llums, taules auxiliars o petits detalls d’òxid decapat.   

 

TÈXTIL Dibuixos de caràcter sobri, geomètric o desgastat, sobretot llisos molt mates ja que és un estil masculí. Colors sobris com grisos, marrons, negre, caqui, beix amb una mica de terracota. Pots barrejar un altre estampat com els quadres escocesos, tartan o tweed que aporten elegància.

Si t’arrisques amb robes lleugeres tipus una cortineta sintètica lleugera o un toc de roba brillant tipus seda, donaràs un toc de sofisticació, però compte, pot quedar fora de lloc. 

IMPRESCINDIBLE  Al menys, una paret amb textura desgastada, ja sigui real o amb un paper de paret. 

Reus Mobles Perpinya