• Català
 • Español
 • Botiga de Mobles i Sofàs a Reus des de 1940


  Acaba l’escola i comencen les vacances …

  Fem Neteja!
  Aviat estaran els nens a casa tot el dia, i arriba el moment de llençar els papers, ordenar armaris, organitzar les seves coses per al campament, la piscina i la platja…
  És el moment de fer el xafarranxo anual de neteja.
  Mobles Perpinyà som experts en aquesta difícil tasca i volem ajudar-te amb algunes idees per ensenyar-los a organitzar les seves coses.

   Ara no tenen excuses!

  1

  3ORGANITZA LES JOGUINES DE L’ESTIU. Igual que fem amb la roba, és el moment de redistribuir els calaixos i posar a mà les joguines d’estiu: pilotes, raquetes, pales i galledes de platja, ninots de goma, etc. Així s’evitarà molt de desordre.

   

   

   

   

  REORGANITZA SEVA LA HABITACIÓ per crear una zona de jocs, ara que estaran més temps a casa. Converteix els seus escriptoris en una taula per dibuixar o fer manualitats. Les prestatgeries serviran per guardar el material dels artistes.

  5 6

  ELS CALAIXOS, ELS MILLORS ALIATS DE L’ORDRE. Ja siguin col·locats en horitzontal o en vertical, els calaixos són bàsics en l’ordre de la seva habitació. És fonamental que tinguin una mida manejable per a ells, que siguin amplis però no pesats, i que comptin amb un sistema d’obertura fàcil. Si a més els personalitzes amb el nom del seu contingut, els serà de gran ajuda.
  4

  WWW.THECOTTONHOME.COM

  Reus Mobles Perpinya