Botiga de Mobles i Sofàs a Reus des de 1940

Mobles Perpinyà som una empresa amb llarga trajectòria que es dedica al mobiliari i decoració de la casa. Comencem per les parets i les finestres, les decorem amb papers, fusteries i cortines. Seguim per col·locar o fer els mobles, i acabem amb els complements i llums.

Ens agrada seguir les tendències de la moda del disseny d’interiors, però sempre ens adaptem als clients perquè cada persona o familia té les seves necesitats. Pots consultar el fabricant de mobles de menjador que més ens agrada i un dels que treballem més còmodament, fan les coses molt bé.

El nostre objectiu és aconseguir que el client estigui còmode a casa, fem a mida els projectes, anem a prendre mides si és necessari i posem la nostra experiència al servei de les persones, tot perquè la teva llar sigui el que necessites.

El que ens caracteritza és la tapisseria. Fa més de 50 anys que ens dediquem al moble entapissat, podem fer el sofà, cortines, capçal o peça que vulguis.

En el nostre taller fabriquem els sofàs, capçals, butaques o peces de tapisseria des de l’inici, fem el xassis a la mida i amb l’estructura que vol el client, el revestim amb les espumes més dures o més toves segons les necessitats, i per acabar el podem forrar de pell, PVC, polipiel i tot tipus de robes de tots els colors.

Oferim un taller de peces de fusta artesanal, fetes a mida. Els mobles de la resta de la casa, com els mobles juvenils els armaris o taules i cadires els comprem fets, sempre procurant comprar a proveïdors d’aprop de la màxima qualitat, oferint diverssos preus, perque si tenim una àmplia gama de preus podem arribar a més llocs de la casa.


Si tens ganes d’organitzar l’espai de casa teva, si et calen prestatgeries o un armari, fem a mida i adabtem armaris de tot tipus, amb portes corredisses o practicables ( normals ) tenim armaris raconers molt ben aprofitats que resulten molt pràctics quan les parets no són gaire llargues, en adabtem a les alçades i fondàries de la casa.

Fa anys que els nostres clients ens confien les habitacions dels seus fills, després de la tapisseria és el moble que més dominem, sabem com aprofitar l’espai i ens agrada el repte de fer pràctica l’habitació on en pocs metres quadrats hem de fer possible que dormi un nen o nena, el seu amic o amiga, s’ha de poser estudiar i tenir un gran armari on posar la guitarra ! i tot això fent que quedi espai per jugar….de vegades és dificil pero sempre ho aconsseguim, perque tenim molts recursos, tenim fabricants que ens fan tot tipus de llits, armaris, taules de totes les mides, i si cal ens adabten les peces.

Els mobles juvenils o infantils ens deixen triar colors i acabats de molts estils, més suaus o més divertits, pero si volem donar un toc de gràcia més original podem posar papers o panels a les parets, tenim moltíssima oferta per tots els gustos.Treballem amb les millors firmes de roba per la tapisseria i cortines, per exemple Designers Guild, Pepe Peñalver, Les Creations de la Maison i moltes més, de tots els preus. I per donar un cop d’estil i qualitat tenim els complements de roba per la llar, de les marques Lexington i Scappa Home. Pots trobar i consultar els productes d’aquestes marques a la nostra botiga on-line www.thecottonhome.com


L'equip

Guillem Perpinyà, ell diu que va néixer sota d’un sofà, perque el seu pare tenia una fàbrica de tapisseria a l´engròs quan ell era petit. Ell va seguir al negoci familiar fent sofàs però directament al client final amb botiga pròpia. De la seva família va heretar el saber fer els sofàs des de xassís, fer l´estructura de fusta i revestir-los de diferents espumes per aconseguir els volums que calen, també ha dedicat tota la seva vida a perfeccionar la tècnica incorporant coneixements de restauració i tècniques tradicionals.

Mar Rodríguez, joiera de formació però apassionada de la decoració ha dedicat la seva vida professional als mobles, va començar ajudant al negoci on va incorporar tota la part de venda de mobles, fa els projectes personalitzats per cada client i hi aporta la seva experiència per fer les llars pràctiques i maques.

Pilar Lindez, modista de blanc es una gran professional amb molta experiència en la confecció de cortines de tot tipus i roba per la casa de qualitat. Forma tàndem amb el Guillem cosint els sofàs, amb qualsevol material ja sigui roba o pell.

Berta Perpinyà, la nova incorporació, després dels estudis de dret va fer un gir cap a la moda que la va portar a adquirir experiència en el món de les tendències i la venda on-line. Porta el màrqueting, la comunicació i es responsable dels complements tan de la botiga física com de la botiga on-line.

Mobles Perpinya