Botiga de Mobles i Sofàs a Reus des de 1940

A Mobles Perpinyà ens dediquem al mobiliari i la decoració des de 1940. A la nostra botiga trobaràs sofàs i taller de tapisseria, mobles per a tota la casa, complements de decoració, papers pintats, tèxtil per la llar i taller de cortines.

Si vens a veure’ns descobriràs que la nostra botiga no és com totes, la fa especial que a dins tenim el taller de tapisseria i cortines on podràs veure com fem els entapissats de manera artesanal. Fa més de 50 anys que ens hi dediquem i podríem dir que es la nostra especialitat

Al nostre taller fabriquem els sofàs, capçals, butaques o peces de tapisseria des de l’inici, fem el xassís completament a mida adaptant-nos al client i les seves necessitats, i per acabar el revestim de pell, pells sintètiques o robes de marques i textures diferents.

Per assessorar-te millor estem al dia de les tendències del disseny d’interiors, però sempre ens adaptem als clients ja que cada persona o família te necessitats diverses i desitja, per a la seva llar, sensacions i estils diferents.

El nostre objectiu és aconseguir que el client trobi aquella comoditat tant esperada, es per això que fem de manera molt personal els projectes de decoració i posem la nostra experiència al servei de les persones, tot perquè una casa es converteixi en la teva llar.

Oferim un ventall molt ampli de marques i proveïdors diferents que anem renovant, si cal, per oferir la millor relació qualitat preu.Apostem per la proximitat del producte i també per la qualitat humana dels fabricants amb qui treballem. Treku, Lagrama, Asoral o Trébol son alguns d’ells.


El moble juvenil o infantil ens agrada, per experiència sabem com aprofitar l’espai i fer que en pocs metres quadrats dormi un nen o nena, amb el seu amic o amiga, es pugui estudiar i tenir un gran armari on per exemple posar la guitarra, i tot això intentant que hi hagi espai per jugar! sovint és una tasca difícil però sempre ho aconseguim fent mobles a mida com armaris amb formes especials, taules que es pleguen o llits que s’amaguen.

Si necessites fer una reforma, et fa falta un moble, o vols redecorar casa teva, vine a veure´ns, trobaràs un tracte personal que t’agradarà. Podem començar per les parets decorant-les amb papers o cortines, seguir col·locant mobles fets a mida i per acabar posar els tocs personals amb complements de decoració com catifes, llums i tèxtil.

Treballem amb les millors firmes de roba i pells, com per exemple Designers Guild, Pepe Peñalver o Romo. I si el que busques es un complement que aporti un cop d’estil i personalitat tenim llums i catifes de marques com Lorena Canals o KP, i tèxtil de Lexington o Mikmax. Pots consultar alguns dels productes a la nostra botiga on-line www.thecottonhome.comDins dels nostres serveis trobaràs: Projectes de decoració personalitzats. Sofàs o peces de tapisseria de qualitat fetes a mida com butaques, banquetes o chaise-longues. Mobles de fusta fets al nostre taller i mobles de les principals marques de decoració. Assessorament en papers pintats i cortines. Tèxtil i complements per a la llar com estovalles, catifes, llums i cadires


L'equip

Guillem Perpinyà, ell diu que va néixer sota d’un sofà, perque el seu pare tenia una fàbrica de tapisseria a l´engròs quan ell era petit. Ell va seguir al negoci familiar fent sofàs però directament al client final amb botiga pròpia. De la seva família va heretar el saber fer els sofàs des de xassís, fer l´estructura de fusta i revestir-los de diferents espumes per aconseguir els volums que calen, també ha dedicat tota la seva vida a perfeccionar la tècnica incorporant coneixements de restauració i tècniques tradicionals.

Mar Rodríguez, joiera de formació però apassionada de la decoració ha dedicat la seva vida professional als mobles, va començar ajudant al negoci on va incorporar tota la part de venda de mobles, fa els projectes personalitzats per cada client i hi aporta la seva experiència per fer les llars pràctiques i maques.

Pilar Lindez, modista de blanc es una gran professional amb molta experiència en la confecció de cortines de tot tipus i roba per la casa de qualitat. Forma tàndem amb el Guillem cosint els sofàs, amb qualsevol material ja sigui roba o pell.

Berta Perpinyà, la nova incorporació, després dels estudis de dret va fer un gir cap a la moda que la va portar a adquirir experiència en el món de les tendències i la venda on-line. Porta el màrqueting, la comunicació i es responsable dels complements tan de la botiga física com de la botiga on-line.