Botiga de Mobles i Sofàs a Reus des de 1940


Romo Picture book – descobreix un nou mon.

 

Col·lecció de robes de qualitat per a la decoració d’habitacions infantils inspirada en els llibres de contes, per recrear l’alegria de les històries infantils. Un encantador i original recull de dissenys divertits de robes, papers pintats i accesoris, plens de criatures meravelloses que ens fan descobrir estampats amb tortugues marines, óssos polars, bestioles divertides com abelles o marietes o diversses cuques, amb preciosos brodats i cortinetes transparents estampades, tots inspirats en les pàgines d’un llibre de contes viu i encantat.

Robes que et serviran per endinsar-te al món de les petites marietes, papallones voleiant i abelles. Per jugar als estanys d’ànecs, saltar amb les granotes, riure amb les gallines i explorar el parc amb els gosses de totes menes i maneres. Tots aquests personatges seràn els compànys dels teus fills o filles.

Les catifes de la nova col·lecció Picturebook són meravelloses, salvatges i plenes de color. Dissenyades per complementar les robes, accesoris i papers pintats. 

Pots divertir-te amb les passamaneries per acabar de donar un toc original a les teves confeccions, pots posar-ho a les cortines, coixins a on et sembli divertit! Vols mirar quines hi ha? 

decoración_infantil_a_medida

Anima´t a provar diferents combinacions per crear un món diferent per als teus nens!! i si subtes vine a veure’ns que t’assessorarem per trobar la millor combinació que desprès podem confeccionar nosaltres mateixos al taller, ja sigui per fer cortines, tipis, coixins de decoració o coixins per anar a terra, tipis o casetes o també llençols, fundes nòrdiques o cobrellits que de ben segur queden molt bonics i especials confeccionats a mida. Pots mirar el catàleg aquí.