Botiga de Mobles i Sofàs a Reus des de 1940


Catifes, no tens excusa

alfombra a medida kp
Sabem que unes sabatilles per córrer han de tenir gel o amortidors, però no parem atenció a terra que trepitgem cada dia. És una evidència que la catifa és el revestiment ideal per minimitzar la tensió que el cos pateix en caminar en un terra dur, posar catifes per a la casa disminueix problemes de mals d’ esquena i a les articulacions. A més, els efectes de caminar descalç sobre una catifa són equivalents a l’efecte d’un massatge. Un important benefici de la catifa és la seva intensa propietat d’aïllament acústic, sense dubte és la millor manera d’absorbir els sorolls i crear un ambient relaxant. La catifa elimina gairebé tot el soroll d’impacte, es pot arribar a absorbir la meitat de soroll que amb altres tipus de paviment, per això els hotels tenen moquetes.

Els materials més comuns i de millor qualitat són la llana i la seda, seguits de materials cada vegada més populars i que són sintètics com la viscosa, el polipropilè i el poli acrílic, que poden resistir més la humitat i les al·lèrgies, aconseguint gairebé la mateixa sensació i elegància que la llana o la seda. També tenim les moquetes o catifes de fibres naturals com les algues o el sisal que per resistència a les taques, i per la seva idoneïtat com catifes per a al·lèrgics perquè atrapen la pols i impedeixen que aquesta circuli per l’aire facilitant la seva neteja amb el pas d’una aspiradora o un raspall.

Pots veure les opcions a la nostra botiga Online: http://thecottonhome.com/ca/410-catifa-a-mida-kp-alfresko.html

image3image2

 

Si ets dels que t’agradaria tenir catifes però et frenes perquè creus que és difícil mantenir-les netes, hi ha moltes opcions noves que has de conèixer. Hi ha catifes rentables a la rentadora com les de Lorena Canals http://thecottonhome.com/es/413-alfombra-trenzas-gris-perla.html de cotó resistents i molt boniques, o també tens el Keplan de KP que és una catifa de vinil que es pot fregar amb el pal de fregar, és resistent a potents productes de neteja corrosius com pot ser el lleixiu, el que fa possible el seu ús com catifes d’exterior o catifes per a la cuina.

Que més es pot demanar….esta llegint un còmic damunt d’una alfombra que pot anar a la rentadora !

alfombra a medida kp smartstrand lavable