Botiga de Mobles i Sofàs a Reus des de 1940


Nova colecció tardor 2019 Lexington

DIES PER EL RIU

Per a una col·laboració única de tardor de 2019, Lexington visita Livingston Manor Fly Fishing Club, 

un club i hotel a la vora del llogaret Livingston Manor al nord de l’estat de Nova York.

Mffc és un lloc serè que es troba a la vora del rierol Willowemoc, un popular rierol de pesca amb mosca de l’àrea. Però hi ha més que veure que un riu per a pescar. 

A més d’enganxar la seva truita, els convidats poden posar-se les botes i seguir els camins; o poden embolicar-se en una manta càlida per a gaudir de la vista des d’una cadira Adirondack.

El més important és que els hostes experimenten la proximitat a la naturalesa. El so del riu ondulant al costat de les carpes moblades amb roba de llit de Lexington calmarà als clients per a dormir i sadollarà qualsevol antull de luxe més habitual.

Tot es sent exclusiu al LMFFC, però és un tipus de luxe poc convencional. La proximitat a la naturalesa augmenta el factor genial per als novaiorquesos moderns perquè passar temps en la naturalesa és el màxim luxe per als habitants de la ciutat.

Aquí al LMFFC, estar a l’aire lliure no és només una activitat divertida, és una forma de vida. Mentre que els homes i dones seriosos es sentiran com a casa, els principiants s’inspiraran per a aprendre de la naturalesa, adaptar-se a ella i reduir la velocitat. El cap de setmana al costat del riu es tracta de “connectar-se amb la desconnexió”, una de les regles de la casa LMFFC

Els hostes també coneixeran la forma en què els productes únics i la qualitat increïble de Lexington completen la sensació de luxe informal.

Per a la col·lecció de tardor de 2019, continuem utilitzant la suau i nova franel·la luxosa de cotó i caixmir. Per descomptat, encara tindrem la nostra roba de llit de franel·la tradicional, que és igualment suau, luxosa i càlida. La col·lecció també inclourà llençols opulents de setí estampat i cruixent de popelina que irradien els dissenys característics de Lexington. Per a completar l’aspecte, oferim cobertors en diferents dissenys i colors, el tir de llana de alpaca boucle més suau, lleuger i encantador i molts coixins decoratius, algunes amb rivet.

Les nostres Tovalloles Originals en nous colors et donaran l’oportunitat de decorar el teu bany en colors tardorencs, mentre que els nous articles de menjador t’ajudaran a preparar el sopar dels teus somnis!

Els colors de la temporada inclouen diferents blancs, gris, blau, òxid, vermell bordeus i rosa. També trobaràs diferents tons de beix per a complementar altres coleccions o possibles estils de decoració.

LEXINGTON SIGNIFICA CALITAT: 

EN CADA TELA, CADA DETALL Y CADA SENTIT. LA SEVA MISIÓN ES DESARROLLAR PRODUCTES D’ALTA CALITAT AMB UNA LLARGA VIDA ÚTIL.