Botiga de Mobles i Sofàs a Reus des de 1940


Concurs d’aparadors Designers Guild

Designers Guild presenta les seves noves col·leccions, entre els catàlegs de velluts, lones de cotó o lli i  robes diverses trobem els catàlegs de tapisseria i papers pintats TULIPA.

cuerpo_concurso_designers

La col·lecció Tulipa de Designers Guild

Consta de dissenys florals vius i magistrals, combinats amb domassos decoratius de motius rics i melancòlics amb efectes de textura, una impressionant col·lecció d’estampats rotatius i digitals amb colors singularment elegants. Estampada en una àmplia gamma de draps de base de lli i cotó, la col·lecció és totalment adequada per a tota varietat d’usos; desde cortines i estors fins tapisseria lleugera i decoració en general.   https://www.designersguild.com/row/wallpaper/designers-guild/quill-dove-wallpaper/p24575

Per a aquesta col·lecció Designers Guild ens proposa als seus distribuïdors un repte, un concurs, fer el millor aparador amb els papers de la col·lecció TULIPA, concretament el paper de plomes QUILL 1030-1005 Duck Egg. A la botiga ens hem posat les piles per participar en el concurs perquè el paper és una preciositat i molt fàcil de combinar, per casualitat tenim una butaca antiga d’un client recent retapizada, la posem amb el conjunt.

cuerpo2_concurso_designers

El paper Quill és un detallat estudi de plomes de diferents formes amb extraordinaris rentats de color. Un elegant paper amb suaus clapejats en el fons. Disponible en cinc expressius colors i altres dissenys per combinar, unes flors suaus, textures variades i un estampat floral, tot coordinat amb robes  dels mateixos tons.

Som-hi, ens posem amb el paper i aquí teniu el resultat.

cuerpo3_concurso_designers

gif_concurs_designers