Botiga de Mobles i Sofàs a Reus des de 1940


De quin color t’imagines que és el cotó?

Segur que de color blanc, però i si et diem que no? I si et diem que el cotó sense químics ni blanquejants neix de colors, com el cru, el marró i el verd?

image3

Fa uns dies ens hem posat en contacte amb l’empresa Organic Cotton Colours, una empresa productora de teixits orgànics compromesa amb la salut del nostre planeta, amb la salut de la gent que hi vivim i amb el comerç just. Amb els seus productes podem confeccionar tota clase de tèxtils per la llar.  www.organiccottoncolours.com

El cotó “blanc”, contràriament a la creença popular, no és original. Fa milers d’anys creixia amb multitud de colors i va ser l’home, per pur interès econòmic, qui es va encarregar d’eliminar la preciosa varietat existent generant un monocultiu que necessita molts químics per sobreviure. Molts dels productes utilitzats són reconeguts cancerígens, mentre que els plaguicides i tòxics abocats sobre les terres converteixen els camps de cultiu en camps estèrils. Els químics utilitzats en l’elaboració de peces de cotó convencional continuen en les peces ja confeccionades i poden provocar o agreujar problemes de salut entre els seus usuaris: vermellors, picors, dermatitis, èczemes o qualsevol altra afecció de la pell.

Organic Cotton Colours respecta al planeta i et respecta a tu.
El cotó Organic Cotton Colours, en tot el seu procés de cultiu, elaboració i fabricació, no utilitza productes químics o sintètics.

image2image4