Botiga de Mobles i Sofàs a Reus des de 1940


Designers Guild: Experts en color

Estampats molt grans de colors nets i audaços, verds pistatxos, blaus intensos i taronges violents, penjats en grans trossos de roba del sostre d´una fira del moble a Valencia, anys vuitanta. Així és com va presentar-se fora del seu país la dissenyadora Tricia Guild i així és com nosaltres la vam conèixer.

Una decoradora anglesa jove, que davant la impossibilitat de trobar robes per fer els seus encàrrecs, es va posar a dissenyar i va triomfar de tal manera, que va acabar sent un referent del disseny d’interiors. Ha publicat diversos llibres imprescindibles per a qualsevol aficionat a la decoració.

designers-guild-01

El que més sobresurt de la seva feina és el domini del color. Els seus dissenys són diferents perquè els seus tons són especials, atractius. Amb el temps han anat evolucionant i dels estampats cridaners en queda el record de l’originalitat, però les formes són més suaus i els colors pel meu gust, són encara més interessants.

És casi impossible combinar un paper, una catifa o roba dels seus catàlegs, amb els d´altres marques, perquè les seves paletes són tan especials, que no es barregen bé.

Els colors que tenim als seus catàlegs del 2014 són els verds aigua i els roses pal, combinats amb grisos. Tons pastels, femenins que queden bé amb decoracions tranquil·les, com els papers de flors.

designers-guild-02

Per contrastar també segueix amb els colors potents, clàssics seus, dels que en fa reedicions cada any.

Aquesta ratlla de vellut és una roba tapissera d’alta qualitat de colors brillants, és molt exitosa i fàcil de posar perquè la base es de color bàsic però les ratlles donen “marxa”.

designers-guild-03

Els tons que proposa per les col.leccions que tindrem el 2015, tenen el blau com a protagonista estel·lar. La prova la tenim als catàlegs de presentació de les noves col·leccions, són totalment blaus.

designers-guild-04

Encara haurem d’esperar unes setmanes per tenir a la botiga aquestes novetats.