Botiga de Mobles i Sofàs a Reus des de 1940


Sofàs Moradillo

El 1972 va començar Moradillo, un petit taller familiar de tapisseria en què el mestratge, esforç i bon gust aconseguien donar forma a mobles exclusius entapissats, fets a la mesura dels somnis de cada client. Aquest petit taller va forjar la seva trajectòria com a fabricant basant-se en tres principis: considerar una qualitat extraordinària, elaborar exquisits dissenys en permanent adaptació als temps i tendències i la recerca de la satisfacció de client. Així avui, en ple segle XXI, Moradillo recull tota l’essència i més de 45 anys d’història i experiència.

Valors Moradillo

A la nostra empresa comptem amb Moradillo ja que compartim valors per a nosaltres essencials. El sofà més perfecte mai fabricat és aquell que s’adapta exactament als gustos i necessitats de cada client. Per aconseguir-ho, totes les seves peces es poden fabricar a mida i personalitzar-se detall a detall. Creuen en la cura del client i no només en el servei a client. L’especialització és clau per oferir el millor assessorament, varietat i qualitat.

 

Col·lecció de sofàs de diseny

A Moradillo es fabriquen sofàs (sofàs modulars, sofàs relax & lliscants), sofàs llit, butaques i divans, capçals i decoració. Tots ells cuidats al màxim detall amb una qualitat excepcional, amb asseguda suau i molts d’ells desenfundables. Sofàs amb potes i braços personalitzables al gust de cada client.

A la nostra empresa apostem pels sofàs de qualitat i a el gust de client. A la nostra botiga podràs provar alguns dels models. Com és el cas de Lumpur, un sofà que sedueix de manera irremeiable. Els seus seients compten amb generoses dimensions, una magnífica suspensió, un elaborat disseny i uns farcits d’escumes de màxima qualitat. Una combinació de qualitat, bellesa i comoditat que li enamorarà.

Pàgina web:  www.moradillostore.com/