Botiga de Mobles i Sofàs a Reus des de 1940


La pell capta la diferència

Quin és el primer teixit que toquem en començar el dia? Doncs sí, la tovallola ens dóna la benvinguda al món cada matí i ens envolta quan estem nets, pel que val la pena que sigui de qualitat ja que és una peça que dura molts anys.

Color o no color ….  qüestió de gustos. El blanc s’associa a net i és per aquesta raó que en els bons hotels les tovalloles sempre són blanques; però a casa nostra on no les compartim amb estranys, podem posar color si ens ve de gust, així de pas intervenen en  la decoració.

 image2 image3

Sobre el teixit no hi ha discussió, n’hi ha de barreges  de lli, o sintètiques però una bona tovallola pel cos ha de ser de cotó 100%, de fibres de pèl llarg perquè sigui suau i de rus o ris, que el fil no estigui tallat perquè així absorbeix millor la humitat. També hem de saber que les tovalloles han de pesar, el pes del teixit es mesura per GSM, grams per metre quadrat, a partir de 500 gr és una bona tovallola a la que no pots veure la base del teixit perquè els rínxols estan junts. Pots veure el producte a la nostra botiga virtual CLIC

El ris americà és el més comú perquè és el més exportat i normalment té qualitat però si vols el luxe total has d’anar al cotó egipci, el més valorat.

 image4

Ara toca mantenir-les. Si vols que les  tovalloles es mantinguin suaus i toves pots introduir al tambor de la rentadora un parell de cullerades de bicarbonat i en la  esbandida mig gotet de vi blanc que actua com suavitzant i a més és més net amb el planeta. Quan les tinguis seques, abans de doblegar-les,  dóna’ls una bona sacsejada perquè les fibres s’airegin.

Sovint som molt sibarites amb el menjar; però hi ha altres plaers menys valorats però també molt importants com uns bons llençols o en aquest cas unes perfectes tovalloles que ens poden reconfortar … diria que fins donar plaer!