Botiga de Mobles i Sofàs a Reus des de 1940


Capdell

Capdell neix de la fusta. D’imaginar-la, estimar-la, cuidar-la…

A Capdell fa més de 50 anys que estan compromesos amb el disseny i a crear productes confortables, funcionals i atemporals al mateix temps.

Les cadires de Capdell s’han convertit en un referent en el camp de la decoració i l’arquitectura interior gràcies a la incorporació de materials d’última generació, als seus dissenys i a un estil marcadament contemporani.

Les seves creacions estan pensades per a l’òptima adaptació a ambients i estils d’interior i exterior per permetre la combinació de materials i tonalitats en els seus diferents components. Més de trenta línies de cadires, butaques, butaca i taules amb característiques estètiques i funcionals per a satisfer les necessitats específiques de llars, hotels, restaurants i oficines.

 

Des del començament de la seva activitat, Capdell s’ha involucrat i compromès amb la cultura del projecte, incorporant al seu catàleg, productes d’acreditats professionals de diferents disciplines del disseny.

Els més de 50 anys de tradició i de presència en mercats internacionals, són fruit del compromís, honestedat i vocació de servei de les persones que constitueixen Capdell. Juntament amb això, l’aposta pel disseny, que impregna tots els processos de l’empresa, l’afany de superació, la cerca de l’excel·lència, la versatilitat de productes i l’atenció a cada detall, constitueixen els principis essencials d’aquesta companyia.

LLOC WEB | https://capdell.com/es/