Botiga de Mobles i Sofàs a Reus des de 1940


Coordonné

Coordonné és una empresa familiar editora de paper pintat, teixits i pintures de decoració des de 1978 de Barcelona. Compten amb més de 41 anys d’experiència en la creació de col·leccions de paper pintat i teles d’altíssima qualitat. La firma, dirigida per un equip de joves creatius, vol revolucionar el sector de el paper pintat i els teixits, apostant per la innovació, i per la creació de col·leccions que amaguen universos al seu interior. 

L’empresa es va fundar amb la idea de cobrir en un sol establiment la decoració completa de la llar amb papers i teles coordinats. Aquesta “Missió” inicial és la que dona origen a el nom de la signatura: Coordonné.

Coordonné crea col·leccions per emocionar i transformar espais; col·leccions que formin part de la història de les llars en què habiten.

L’empresa es va fundar amb la idea de cobrir en un sol establiment la decoració completa de la llar amb papers i teles coordinats. Aquesta Missió inicial és la que dóna origen a el nom de la signatura: Coordonné.

Busquen omplir cada espai amb flors, plantes, geometria i color. Animals salvatges que transmeten la seva energia, el seu instint i la seva tendresa. Per Coordonné el disseny d’interiors és la nova moda – i com ara proclamen: “Wallpaper is the new black.”

Molts dissenyadors i ilustradors coneguts com Lara Costafreda, Jordi Labanda o Juan Gati han estat partíceps de col·leccions.