Botiga de Mobles i Sofàs a Reus des de 1940


Designers Guild

Fundada en 1970 per Tricia Guild, Designers Guild dissenya i ven teles de decoració, papers pintats, mobiliari i accessoris a nivell mundial.

La companyia està dirigida i és propietat de dos germans, Tricia Guild, fundadora i Directora Creativoa i Simon Jeffreys, Director Executiu del Grup. La filosofia empresarial Designers Guild és combinar la creativitat i la innovació amb els més alts nivells de qualitat: cde disseny, productes, serveis i persones.

“Creiem en la qualitat del disseny, producte i servei combinat amb un equip compromès i motivat”.

Estructura

El Grup Designers Guild empra a més de 280 persones al Regne Unit i oficines a l’estranger a Munic i París. 250 es troben al Regne Unit, amb botigues i showrooms en Kings Road i Marylebone High Street, Londres, un centre de distribució/almacen de 80.000 peus quadrats i les oficines centrals amb mes de 16.000 peus cuadradosl, tots dos en l’oest de Londres.

Totes les xarxes de vendes són donades suport per un centre de servei al client i B2B lloc web totalment informatitzat que maneja més de 1.000 comandes, ofertes i proporciona informació tècnica completa..

Lligat a això són els sistemes de control d’existències i compres que el seu que maneja més de 2 milions de metres de tela i papers pintats a l’any.

Teles i Papers Pintats

Una gran inversió es realitza cada any en producte nous. L’estudi, dirigit per Tricia Guild, ha produït dissenys de tal inspiració provinents de l’art decoratiu de l’Est, l’arquitectura italiana asi com a documents clàssics.

Tricia Guild ha escrit mes quinze llibres d’inspiració sobre el tema de color i disseny, des de mobles a les flors, els jardins i la vida urbana. En 1989 Tricia Guild va ser guardonada amb la Medalla d’Or de l’Institut Tèxtil de Disseny Contribució i en 1994 Designers Guild va ser el guanyador del Premi de Disseny de la Comunitat Europea.

El rang de Designers Guild actualment compta amb prop de 9.000 teles i 2.000 papers pintats incloent estampats florals i teles geomètriques; llisos, quadres i ratlles, jacquards, tapissos, sedes, velluts i col·leccions infantils. Les més altes qualitats de tela són triades com a base d’origen; des del cotó egipci, llins escocesos, domassos suïssos etc. Utilitzant les millors tecnologies i els sistemes de control de qualitat estrictes que s’apliquen tant a casa com en els nostres proveïdors.

LLOC WEB | https://www.designersguild.com/es/l0