Botiga de Mobles i Sofàs a Reus des de 1940


Ethnicraft

Ethnicraft crea mobles i objectes decoratius preciosos que són la base de les llars de les persones per inspirar les històries de les seves vides.

Des de fa vint-i-cinc anys, creen mobles atemporals a partir de fusta massissa. Com que és increïblement resistent i envelleix bé amb el temps, la fusta és el que fa dels seus mobles la base sòlida i fiable d’una llar.

Creen col·leccions per a totes les estances de la casa: des de mobles que defineixen la finalitat d’un espai, fins als objectes i accessoris que el recobreixen de significat. Tots els seus dissenys són intencionalment atemporals. Resisteixen les tendències i s’associen bé amb diferents estils, de manera que es poden transmetre d’una casa a l’altra.

Avui en dia, l’artesania excepcional és el nucli de la marca i, darrere de la simplicitat de les seves peces, hi ha un impuls constant d’innovació. Incorporant tècniques avançades al procés de creació, cada nou disseny es revisa i es torna a treballar fins a l’últim detall. Les col·leccions es remunten a l’essència del que creuen que és un bon disseny: peces plenes de caràcter, fetes amb materials de qualitat que envelleixen molt bé.