Botiga de Mobles i Sofàs a Reus des de 1940


Mobles Ciurans

L’empresa Mobles Ciurans es va fundar l’any 1925 per Ramón Ciurans, avi dels actuals propietaris Elvira i Jaume Ciurans i va ser la primera empresa del sector del moble que es va instal·lar a La Garriga. Inicialment l’empresa es va dedicar exclusivament a la fabricació de dormitoris, fins fa uns 15 anys que va canviar de línia i va començar a fabricar menjadors.

Gràcies al seu creixement i evolució dins del sector, l’empresa disposa de la tecnologia més avançada i nova per a poder oferir els seus productes amb un gran control de qualitat durant tot el procés de fabricació.

Actualment l’empresa es dedica a fabricar diferents opcions de programes de menjadors i dormitoris oferint als seus clients mobles de disseny i acabats de gran qualitat.

Mobles Ciurans treballa amb un equip de professionals que fan possible el desenvolupament i fabricació del moble. L’empresa està instal·lant i desenvolupant el sistema de producció Llegeixin Management amb l’objectiu d’obtenir i lliurar al client el producte exactament sol·licitat, amb el màxim ajust a les seves especificacions, amb el mínim consum de recursos productius i amb la màxima rapidesa de resposta.