Botiga de Mobles i Sofàs a Reus des de 1940


Moradillo

Lluny de les efímeres modes, Moradillo ha forjat una història d’èxit des de la seva creació basant-se en quatre premisses essencials: qualitat extraordinària, personalització, refinament en el disseny i la recerca de la satisfacció dels seus clients.

Després de més de 40 d’anys d’experiència, han aconseguit donar forma als desitjos dels seus clients unint la tecnologia d’última generació juntament amb els exquisits acabats dels seus artesans, donant com a resultat un producte d’una qualitat excepcional, extraordinari en cadascun dels seus acabats i detalls.

A Moradillo es fabriquen sofàs, sofàs llits, butaques i divans, capçals i decoració. Tots ells exclusius personalitzats a la mida dels seus gustos i necessitats, i amb l’experiència que els artesans tapissers de Moradillo imprimeixen al seu treball des de fa més de 45 anys. A la nostra empresa comptem amb Moradillo ja que compartim valors com l¡autenticitat, la bona qualitat i el confort dels seus productes. Uns valors que resideixen a l’ADN de cada peça que fabriquen.

 

SITIO WEB I https://moradillo.com/