Botiga de Mobles i Sofàs a Reus des de 1940


Romo

Lider mundial amb robes per fabricar sofàs i altres productes tapissats. 

Romo és una marca de teles reconeguda per la seva biblioteca variada de dissenys clàssics i contemporanis i llisos versàtils. Ofereix un estil divers, elegant i atemporal que sempre enriqueix amb una paleta de colors sofisticada. La paleta de colors de Romo Fabrics és la més variada de tot el món de les teles. 


Molts anys d’experiència i disseny britànic distintiu són la base de la marca Romo. Així des que va establir el seu estudi de disseny intern durant els anys vuitanta, Romo ha continuat creixent i avui dia és un líder del mercat de teles i papers pintats.

Dirigit per la directora de disseny Emily Mould, l’estudi de Romo és un centre continu d’activitat i creativitat, una cova de Aladino on hi ha esbossos, pintures, teles i cartes de colors. Les parets de l’estudi són una font constant d’inspiració i per a cada llançament els dissenyadors investiguen noves idees, trobant inspiració donis d’en viatges i cultures, passant per la moda fins a la naturalesa i l’aire lliure.

Les col·leccions de Romo es llancen dues vegades a l’any a través de la nostra xarxa mundial de dissenyadors, detallistes, distribuïdors i agents, la qual cosa permet el reconeixement de les nostres col·leccions exclusives en més de 70 països.

LLOC WEB | https://www.romo.com/