Botiga de Mobles i Sofàs a Reus des de 1940


String

Tot va començar amb una revelació i una competició. El 1949, l’editorial líder sueca Bonniers es va adonar que les persones probablement comprarien més llibres si tinguessin algun lloc on posar-los. Tenint això en compte, Bonniers va llançar una competició que convocava una solució de prestatgeries que fos assequible, fàcil d’enviar, fàcil de muntar i fàcil d’instal·lar.

 

 

La parella casada Nils i Kajsa Strinning van entrar i van guanyar la competició amb la seva enginyosa solució: un sistema d’estanteria flexible, elegant i minimalista que es podia muntar a qualsevol paret. I voilà: String® va néixer. El disseny va obtenir un èxit immediat i Nils Strinning va assolir la fama com un dels dissenyadors més influents de l’època moderna escandinava. 

 

Els anys següents, Nils i Kajsa van continuar perfeccionant el sistema String® a la perfecció, assegurant-se que no només era bonic, sinó també funcional. Quan l’arquitecte Nils va ser ràpid i innovador amb un flux constant de nous conceptes, el dissenyador Kajsa va ser ampli, artístic i pacient. Junts van crear un sistema atemporal que es podia ampliar i modificar infinitament amb la incorporació de prestatges, taules plegables, armaris, etc..

Els minoristes van apreciar el fet que el sistema era ple i fàcil de transportar. Als clients els va encantar el fet que el seu String® fos una solució d’alta qualitat feta a Suècia, però sorprenentment assequible. També els agrada que el seu String® pogués créixer i canviar amb ells amb el pas del temps: una inversió intel·ligent durant tota la vida

 

Amb el pas del temps, la família String® s’ha ampliat amb l’afegit de col·leccions germanes com String® Plex, String® Pocket, String® Works i String® +. La marca continua desenvolupant, perfeccionant i adaptant String® per assegurar-se que és un sistema de prestatgeries que serveix per molt més que llibres, és un sistema que es pot adaptar a la vostra llar i a les vostres coses. Independentment de la versió que seleccioneu, String® us oferirà més espai a la vostra vida i més vida al vostre espai..