Botiga de Mobles i Sofàs a Reus des de 1940


Teulat

Marckeric amb més de 30 anys d’experiència en el sector del moble i ara, amb la incorporació de la nova generació de la família, ha decidit crear la seva pròpia marca de mobiliari de disseny: Teulat.

Ubicats a València, volen transmetre el caràcter mediterrani i la seva essència, per això es va triar el nom de la marca en valencià. “Teulat” fa referència a la part superior de cada casa, allò que li dóna aixopluc i confort, el mateix que aquesta marca busca aportar a cada llar amb les seves col·leccions.

Teulat destaca per les qualitats dels materials dels mobles i el disseny en els seus productes. Posseeix un clar estil contemporani. Les seves peces són actuals i estan definides per línies rectes i senzilles amb l’objectiu d’encaixar en qualsevol ambient possible.

L’objectiu d’aquest projecte és ampliar un nou mercat i fer-se forat entre les grans marques de sector. Per això, cada un dels articles ha estat dissenyat amb cura per l’equip creatiu de l’empresa, pensant fins l’últim detall i fent de les seves col·leccions úniques i especials.

 

LLOC WEB: https://teulat.es/es