Botiga de Mobles i Sofàs a Reus des de 1940


Tres Tintas

Tres Tintas neix el 2004 com a resultat d’una coneguda empresa familiar vinculat a la indústria de el paper pintat durant 65 anys: Papers Pintats Aribau, situada a la ciutat de Barcelona.

Amb una clara convicció per l’edició i fabricació de col·leccions de papers pintats, Tres Tintas també dóna servei des del seu estudi de disseny a professionals de l’interiorisme per a projectes residencials i decoració d’espais públics, hotels, restaurants, retail i un llarg etc. Així, l’empresa mostra una forta vocació pel disseny i compromís amb la comunitat nacional i internacional de dissenyadors i arts decoratives, enfocant les seves propostes en la creació de col·leccions i solucions per a professionals de la indústria de la decoració i l’arquitectura d’interiors.

 

L’aposta creativa de la marca amb l’autoria dels seus dissenys contemporanis, urbans, avantguardistes i provocadors, construeix un univers propi i situa a l’organització com un dels principals actors de la indústria nacional i internacional.