Botiga de Mobles i Sofàs a Reus des de 1940


Menjadors d’estil industrial

L’entorn influeix poderosament en la nostra felicitat, ho sabem o ho intuïm i ens preocupem que les nostres cases siguin el més còmodes possible, però que ens atrau de l’estil industrial?
L’estil industrial té el seu origen en el Nova York dels anys 50, quan artistes i immigrants que no poden pagar el lloguer d’un apartament a la ciutat s’adapten naus industrials dels afores per viure.
Associem l’estil industrial a una vida competent, útil, que ens ajuda amb l’ordre i el manteniment, les superfícies llises, les coses pràctiques, la sensació de neteja, els espais oberts que ens donen la percepció d’un espai de grans dimensions.
Un entorn lleuger sense excesives decoracions, pot aconseguir que ens sentim més relaxats, més segurs, no es tracta necessàriament de gastar més diners, sinó d’optimitzar l’espai en què vivim.
 

Claus simples per aconseguir l'estil industrial a casa teva:

MATERIALS 

Una paret de maó sense revestir seria el més característic, també sòls de ciment, tapisseries de cuir envellit, columnes de ferro vistes o fusta natural. La fusta ens contraresta el fred dels materials industrials, s’utilitza tant per al terra o a les parets, mobles i en tot tipus de complements. Les fustes fosques amb textura son sense cap dubte les més adients.

MOBLES 

Els mobles fets de fusta en brut, sense acabar són la característica principal, pots posar-los a la taula de menjador, taula de centre o també a un escriptori. 
Els mobles en la seva estructura poden incloure complements metàl·lics o potes de ferro forjat. Un moble antic barrejat amb aquests mobles poc acabats queda perfecte.

TOCS   

Existeixen una gran varietat de complements d’estil industrial, així que et costarà molt poc posar llums, taules auxiliars o complements amb detalls de ferro.(Més productes)

TÈXTIL 

Dibuixos de caràcter sobri, geomètric o desgastat, sobretot llisos molt mates ja que és un estil masculí. Colors sobris com grisos, marrons, negre, caqui, beig amb una mica de terracota. Pots barrejar un altre estampat com els quadres escocesos, tartan o tweed que aporten elegància.
Si t’arrisques amb robes lleugeres tipus una cortineta sintètica lleugera o un toc de roba brillant tipus seda, donaràs un toc de sofisticació, però amb compte ja que pot quedar fora de lloc.
IMPRESCINDIBLE:
Almenys una paret amb textura desgastada ja sigui real o amb un paper de paret.
Totes les imatges que posem d’exemple son productes de marques que trobaràs a la nostra botiga
 Mobles Perpinyà, al Camí de l’Aleixar 53 de Reus. 
 
Si vens trobaràs:
– Assessorament personalitzat per fer els projectes de decoració a mida de casa teva.
– Sofàs i mobles artesanals fets a mida i productes de decoració que pots comprar al moment. 
– Productes de marques on apostem sempre per la proximitat com Treku, Lagrama, Dem Barcelona, Lux Cambra, Mikmax entre altres. 
– Projectes de decoració integrals d’estil nòrdic, industrial, modern o de disseny. 
 
Vols més informació sobre com decorar? visita el nostre BLOG.