Botiga de Mobles i Sofàs a Reus des de 1940


Menjadors d’estil nòrdic

Als països del nord d’Europa -Noruega, Suècia, Finlàndia i Dinamarca- neix a principis del segle XX un corrent de decoració i de vida, que permet fer les cases més competents a l’hora aprofitar la poca llum natural, per aconseguir llars més confortables i acollidores on refugiar- durant els llargs i foscos hiverns.

Claus simples per aconseguir l'estil nòrdic a casa teva:

LLUM

Es tracta de fer evident la claredat de totes totes, de manera que prioritzarem els colors clars. Els tons foscos en superfícies grans no són habituals, si de cas utilitzarem petits tocs com a complement en superfícies petites, per tant queden descartats tons foscos en terres i parets.

FUSTA 

La calidesa de la fusta ens contraresta el fred del color blanc, la fusta s’utilitza no només en sòls, també en parets i mobles, sinó també en tot tipus de complements de decoració. Les varietats més habituals son les fustes clares, com el faig el roure o el bedoll. La fusta ens fa les estances acollidores. (més productes)

MOBLES  

Mobles funcionals, pràctics i senzills, de línies rectes o amb corbes suaus, per aconseguir un ambient diàfan i espaiós, res de decoracions supèrflues, la bellesa ens l’aporta el material. Mobles amb potes per potenciar la lleugeresa.

TOCS   

Si creus que per al nostre caràcter mediterrani pot resultar un ambient avorrit, es pot solucionar amb tocs d’estil industrial, rústic també algun moble vintage o antic que li van molt bé. Pot ser un toc de forja negra amb precaució o una mica de fusta fosca.

TÈXTIL 

Per al tèxtil el natural s’imposa, el lli, la llana i el cotó, robes abrigades i gustoses, bàsicament de colors clars, llisos sobris i per combinar i donar un toc podem escollir estampats amb motius geomètrics de tons tranquils, colors pastís , sobretot els rombes i els rectangles.
IMPRESCINDIBLE:
No pots deixar una habitació sense una espelma, per potenciar encara més la calidesa.
Totes les imatges que posem d’exemple son productes de marques que trobaràs a la nostra botiga
 Mobles Perpinyà, al Camí de l’Aleixar 53 de Reus. 
 
Si vens trobaràs:
– Assessorament personalitzat per fer els projectes de decoració a mida de casa teva.
– Sofàs i mobles artesanals fets a mida i productes de decoració que pots comprar al moment. 
– Productes de marques on apostem sempre per la proximitat com Treku, Lagrama, Dem Barcelona, Lux Cambra, Mikmax entre altres. 
– Projectes de decoració integrals d’estil nòrdic, industrial, modern o de disseny. 
 
Vols més informació sobre com decorar? visita el nostre BLOG.