Botiga de Mobles i Sofàs a Reus des de 1940


mobles d’oficina i estanterias

Som Mobles Perpinyaà, i ens encanten els reptes. Convertir les idees en projectes, i els projectes en espais plens de vida. Llocs on flueixi la inspiració, es generin ambients positius, i el treball s’integri de forma natural amb l’entorn.

ADN Reus i una experiència contrastada de més 20 anys dissenyant i moblant oficines per a tota mena de clients: empreses, administracions públiques, biblioteques, centres culturals, hostaleria… Què més es pot demanar?
El nostre procés creatiu es compon de tres ingredients essencials: escoltar-te, planificar l’espai reparant en els petits detalls, i trobar junts la solució que millor respongui a les teves necessitats.

No tenim límits, arribem on arribi la teva imaginació.

Vols cuidar la salut dels teus treballadors amb cadires ergonòmiques? Creus que una taula abatible li ve bé a aquest espai polivalent? Deixa-ho a les nostres mans. Treballem amb les millors marques de mobles d’oficina. Així que tenim el que estàs buscant, no tens més que posar-te en contacte amb nosaltres.


Encara no estàs convençut? I quin tal si ho veiessis abans de decidir-te. Després de mesurar i estudiar l’espai, et vam mostrar en 3D com quedaria el resultat final del teu projecte.

T’esperem en Camí de l’Aleixar, 53 , 43202, Reus.

DEMANA CITA PRÈVIA