Botiga de Mobles i Sofàs a Reus des de 1940


Mobles pràctics? LAGRAMA

 

El manteniment de casa teva no és la teva prioritat però t’agraden els mobles de qualitat? 

Lagrama és el teu moble perquè la resistència és la seva característica principal. Està folrat de resines de diferents gruixos que li donen duresa per enfrontar-se a les rallades, al vapor d’aigua als sabons i als cops, molt més que altres mobles i sobretot molt més que els mobles de fusta.

Si ho vols comprobar per tu mateix, a l’exposició de la botiga tenim mobles que ni tocant-los podem estar segurs de si son fusta o no! Els mobles tenen perquè tenen una calidesa al tacte molt agradable, estèticament són lleugers i fàcils d’adaptar a totes les cases i si convé, es fan a mida.

• Armaris

• Menjadors

• Habitacions de nens

• Habitacions dobles

• Rebedors

 

Ja fa anys que estem acostumats a que les habitacions dels nens no siguin de fusta, però ara ja tenim mobles de qualitat també per als menjadors i per tota la casa. 
Són realment bonics, amb infinitat d’acabats de fusta o colors per personalitzar fins a l’ultim detall! 
 
Un exemple a la imatge superior aquest armari amb les portes bicolor que està fet a mida de paret a paret i on es pot elegir el color de  les portes, que poden ser llises bicolor o amb molts altres efectes. Es pot triar també l’agafador, la seva forma i color, l’alçada del moble i si volem posar tapetes per rematar el seu acabat. 
També es pot elegir tot el que volem dins dels armaris o si tan sols volem l’estructura per fer un vestidor, com a la imatge inferior.
 
Vols veure més idees de mobles? Visita la nostra categoria de mobles. O si vols veure més imatges de Lagrama fes una ullada a la seva web.