Botiga de Mobles i Sofàs a Reus des de 1940


Muuto

Muuto té les seves arrels en la tradició del disseny escandinau, caracteritzada per una estètica, una funcionalitat, un treball artesanal durador i una expressió honesta. 

De fet, el nom, prové de muutos, que significa nova perspectiva en finès. Seleccionen a mà els principals dissenyadors contemporanis que són intèrprets forts de la seva filosofia i combinen el seu talent amb l’apassionat equip creatiu de Muuto.

El seu disseny és molt fàcil d’identificar: objectes sublims fets a través de noves perspectives, gaudits a tot el món, que representen el millor del disseny escandinau actual.

 

Vine a veure el Showroom!

Nosaltres, Mobles Perpinyà som una botiga especialitzada en mobiliari. Si vens, hi trobaràs un showroom de la marca acurat i molt adaptat al nostre estil. Tenim totes les seves mostres perquè professionals com arquitectes i dissenyadors hi puguin treballar amb totes les opcions possibles. 

Llums, sofàs, mobiliari… per fer de casa teva un entorn lleuger i alhora acollidor. 

Vols veure més productes? Visita la nostra pàgina web de compra online!

A Muuto es creen dissenys que siguin duradors en la seva expressió i qualitat, que permetin utilitzar-los durant molts anys en el futur.

Si t’agradaria veure més imatges i opcions visita la secció de mobles.

A Mobles Perpinyà comptem amb Muuto ja que és una marca amb la què ens sentim molt identificats. I és que en som els distribuïdors oficials de la província de Tarragona.

Si vols més informació sobre Muuto la trobaràs a la nostra botiga: Mobles Perpinyà, al Camí de l’Aleixar 53 de Reus.

– Assessorament personalitzat per fer els projectes de decoració a mida de casa teva.
– Sofàs, mobles i productes de decoració que pots comprar al moment.
– Projectes de decoració integrals d’estil nòrdic, industrial, modern o de disseny.

 

Pàgina web: https://www.muuto.com/