Botiga de Mobles i Sofàs a Reus des de 1940


Novetat: Papers Pintats i Panells de Lexington Company

Papeles_Lexington1

Era previsible que Lexington fés un catàleg de papers per aconseguir l’ambient que proposen.

La majoria de clients de Lexington tenen un gust definit d´elegància i a la vegada informalitat que costa de combinar amb segons quines decoracions, per això ens ajuden fent els papers per decorar les parets d’acord amb el seu estil.

La proposta d’aquest catàleg és de papers i murals intemporals, acollidors, també tenim paper de ratlles, flors i textures clàssiques, que no dominen l’espai més aviat l’acompanyen.

Per exemple el que en diuen Marc és un disseny de paper fet a base de retalls de paper d’un llibre antic de viatges de 1899. És una guia clàssica trobada en una llibreria de vell,  Marc s’imprimeix utilitzant una tècnica de gravat  amb molta cura per mantenir la pàtina bella mostrada per les velles pàgines del llibre guia.

Porta el nom de Mark Twain, que va escriure sobre les aventures d’Huckleberry Finn i Tom Sawyer, entre altres publicacions.

Papeles_Lexington2

Són rotlles de paper de 53 cm d’amplada x 10 metres de paper, que es posen amb cola normal, recordeu que s’ha de comprovar la repetició del dibuix que en aquest cas es de 53 cm.

També tenim el mural New England

Papeles_Lexington3

Es un mapa de Nova Anglaterra que  prové dún mapa antic,  un estudi històric de Nova Anglaterra i la ciutat de Lexington. El mapa està imprès digitalment en tres parts ( tres tires ) que formen una imatge o decoració de la paret amb una dimensió de 135 d’amplada x 186 cm d’alçada.

És ideal per a una sala, oficina o habitació dels nens, per un racó acollidor. Per ser un mural no és gaire gran, més aviat és com si fós un quadre.

Recordeu que la comanda serà lliurada en un termini de 20 dies. L’ordre és definitiva i no reemborsable.

I el mural Boston Harbor.

Papeles_Lexington5

El mapa de la badia de Boston ve del capítol de Nova Anglaterra en un mapa antic dels EEUU i és un estudi històric de Boston i el port.  El mapa és imprès digitalment en tres parts ( tres tires ) que formen una imatge o decoració de la paret que es pot penjar com a fons de pantalla amb una dimensió de 225 d’amplada  x 174 cm d’alçada.

És ideal per posar a sobre d’un sofà en una sala d’estar, per sobre d’un escriptori en una oficina o a l’habitació dels nens, perque és allargat.

La comanda serà lliurada en un termini de 20 dies. L’ordre és definitiva i no reemborsable.

Us proposem un  tastet dels papers que podeu trobar a la nostra pagina web fent clic aqui.
Papeles_Lexington10 Papeles_Lexington9 Papeles_Lexington8

Papeles_Lexington7 Papeles_Lexington6 Papeles_Lexington4