Botiga de Mobles i Sofàs a Reus des de 1940


Papers de paret per nadons

00El conillet pilot ha punxat la roda, l’haurem d´arrossegar fins l´arribada, mentre els ocellets ens acompanyen.

Els papers de paret estimulen la imaginació dels nens i fan companyia.

De petites la meva germana i jo teníem a la paret de la nostra habitació un paper de flors, aquelles flors van acabar sent les meves amigues, crec que fins i tot hi parlava, i eren flors ! que hagués pogut fer amb uns conillets com aquests…. Per això sempre penso que un paper entreté i acompanya els nens en el seu son.

Acaba d’arribar a la botiga aquest catàleg de papers de la dibuixant Pilat Burguet una pintora que decorava parets amb dibuixos personalitzats per a nens, amb les seves històries i amb els seus dissenys s’ha fet aquest catàleg que té els papers bàsics amb estels, bombolles i conillets jugant amb els números, també té una sanefa amb els números en castellà i anglès i murals preciosos, com el del conillet pilot, la princesa…. els murals ocupen tota una paret, n’hi ha de diverses mides i valen uns 200 € depenent de la mida.

02

Són rotlles de 50 cm d’amplada x 10 metres de llarg, valen 39 €. Cada disseny té diversos colors per tiar, bàsicament beixos combinats amb blancs però també hi ha blaus roses i verds, tots molt suaus, ideals per nadons o nens molt petits.

04

També hi ha la opció de posar les siluetes retallades de fusta, que es poden enganxar a la paret o posar-les a damunt dels mobles. Queda molt bonic i original, a la botiga tenim el conillet dormint però n’hi ha 9 per triar.

01

Els papers pintats són una bona opció per decorar moltes parets de la casa, queden especialment bonics en rebedors, passadissos i habitacions on no hi ha molts mobles, perquè decoren sense ocupar espai, fan l’estança acollidora, resulten un recurs fàcil en substitució dels colors de pintura que mai sabem si ens quedarà del color que volem, cosa que no passa amb el paper que és tal com l’hem vist al catàleg.

No deixeu de posar paper a les habitacions dels nens. Poden ser dolços suaus com aquest que presentem avui o poden ser més divertits amb colors més potents per nens més grans. Hi ha papers amb infinitat de motius, estils i dibuixos per totes les aficions, des de eines de fuster o camions de bombers fins a princeses, ballarines o flors de colors.