Botiga de Mobles i Sofàs a Reus des de 1940


Confiteria PadrenyL’Antiga Casa Padreny, amb més de 200 anys d’història, és avui un local emblemàtic de Reus on fins fa ben poc podies comprar i endur-te tot tipus de dolços i cofits excepcionals. 

Desprès de sis generacions, la Glòria (la generació actual a càrrec de la pastisseria) ha decidit crear una cafeteria dins del local per oferir als clients una zona tranquila i moderna on degustar in situ les seves fantàstiques elavoracions. 

Es per aquest motiu que la Glòria ens visita a la botiga amb l’arquitecte de l’obra per a fer un projecte que comptarà del següent: 

– Un banc a mida de formes especials.

– El mobiliari de la cafeteria

– Les cortines

El banc:

Primer era fer les espumes del banc a mida. Es va elegir un PVC amb efecte de roba molt sofert i adequat per zones amb molt de trànsit. De color gris i negre es va fer bicolor a conjunt amb el terra geomètric que es posava a la cafeteria. 

En les següents fotografies medint i creant el banc.

Resultat final del banc bicolor.

El mobiliari: 
per la cafeteria es va elegir en consonància amb l’estil que es volia aconseguir. Les cadires també bicolor es van fer fabricar amb la mateixa roba elegida per a fer els coixins del banc, el coixí de la cadira extraible es va fer de color gris no només per conservar la estètica de dos colors sinó per a donar una millor comoditat al client. Us deixem els productes que es van triar de la marca Capdell: 
Les cortines:
Confecionades amb una roba de la casa DFV que imita el fil per a un acabat modern i desenfadat amb una barra de ferro negre que simula les potes de les cadires i les taules. 

En aquest projecte es van utilitzar productes de vàries marques de mobiliari, robes i barres de cortines conjuntament amb el nostre treball del taller que va fabricar tant el banc com les cortines. 

A la nostra botiga pots fer projectes que relacionin marques per conseguir els espais que desitgis o aquells que t’hagi pogut disenyar un arquitecte o decorador.