Botiga de Mobles i Sofàs a Reus des de 1940


Roba de la llar i catifes a mida

Si has llegit els altres punts sabràs que tenim taller de confecció de cortines i modistes que cusen els sofàs, això ens dóna la facilitat de fer altres peces que estan a les cases i que a vegades no es poden comprar de mesures estàndard.

Pot interessar aquest servei si:

• Si tens una taula de mesures especials i vols unes estovalles.
• Si tens un llit de mesures especials i no trobes llençols o fundes nòrdiques.
• Si ets original i no trobes el que vols.
• Coixins per a la terrassa, per bancs, per a cadires a mida.
• Catifes a mida per a tot tipus d’espais i colors.

Des de sempre, les catifes tenien mides estàndard, per a cada model una mesura o mesures i sovint no les podíem posar a casa per massa grans o massa petites. Aquest problema ja no existeix, ara les catifes es fan a mida de l’espai. Tenim moltes qualitats de fibres diferents per triar, de llana, de cotó, de jute o corda, de fibres sintètiques etc., es demanen a mesura tan grans com es vulgui o es poden fer amb formes tipus rodones, ovalades, en forma de L , per passadissos, o per cobrir sòls que no ens agraden per tota la sala, tipus moqueta però sense enganxar.

El món de les catifes experimenta amb noves fibres cada vegada més pràctiques a l’hora del manteniment, ara hi ha moltes catifes que es poden rentar i que desprenen menys pèl per evitar al·lèrgies i asmes.

Tenim el VOLON que és una fibra de PVC o sigui un tipus de plàstic que es pot fregar amb el pal de fregar, no és tan “toveta” com una catifa de pèl, però prou per donar confort a la petjada, abrigar un sòl fred i sobretot decorar, donar calor.