Botiga de Mobles i Sofàs a Reus des de 1940


Sembla màgia, un cap de setmana que transforma casa teva

Sembla màgia, un cap de setmana que transforma casa teva

Perque això és el que vols, que casa teva sigui acollidora, que tingui aquells detalls que veus o que notes en altres espais i que vols per la teva vida.

No t’amuinis, tenim la sol.lució i et donem 4 pistes perquè les posis en pràctica en un cap de setmana.

La resposta són els papers pintats de paret, o revestiments murals, ja que no tot són papers, hi ha fibres naturals, vinils, escenes o textures per pintar a sobre….i  molt més.

Img2 Img3 Img4 Img5

En un rebedor o un passadís, sense posar ni treure mobles, posem un paper a la paret i ens queda vestit, acabat, original. Podem fer combinacions de papers si volem més marxa, amb una paret estampada i les altres més llises, però si no volem arriscar podem posar una textura d’un color suau a totes les parets per aconseguir elegància,  calor o frescor depenent del color. Com ja sabeu els colors freds tipus blaus i verds donen frescor, imagineu el rebedor verd aigua pastel  en un espai on hi ha el terra de fusta o de colors foscos, o torneu a imaginar el paper de color teula o color vi en un espai on el terra és blanc o gris…

img6 img7

En un menjador el paper completa la decoració, ens dona un toc d’originalitat que no aconsegueix la pintura, no cal que sigui tota la paret sencera, podem deixar 25 o 30 cm sense paper abans del sostre d’aquesta manera  abriguem igualment la paret sense omplir excessivament. No t’enganyis en pensar que els estampats han de ser molt cridaners, amb papers més discrets també serem eficaços en el que volem, donar confort i aquell toc de acollidor que busquem.

La teva habitació és freda i buida, tot i que té els mobles que ha de tenir ? Falta alguna cosa a la paret però no saps quins quadres posar. Estàs buscant quadres, però hauries de buscar paper de paret per posar a la paret del capçal com a mínim, o a totes les parets.

img9

Aquell racó despullat que mai t’ha agradat com queda, o simplement vols una renovació sense fer grans inversions….

Màgia no, un cap de setmana dedicat a casa teva.