Botiga de Mobles i Sofàs a Reus des de 1940


Servei de fusteria i peces singulars

Com ja hem explicat en el servei de tapisseria a mida, tota peça recoberta de roba o pell la fem al nostre taller, però els mobles són una altra cosa, amb tecnologia diferent i els comprem.

Per principi ens agrada treballar amb proveïdors de proximitat, tenim moltes raons per fer-ho, és més sostenible, donem feina a la gent del territori, i hi ha un factor de comoditat important, si tens el fabricant a prop, pots anar a la fàbrica en alguna ocasió a buscar una peça o veure com fan una determinada cosa.

Els nostres proveïdors de mobles principalment són a la província de Tarragona o la Garriga, a prop de Barcelona, ​​tenim algun en la resta d’Espanya i més rarament, quan no tenim substitut, Itàlia o els Països Nòrdics.

Normalment són fabriques que adapten els mobles, si demanes mesures especials les fan perquè no tots els espais són iguals, d’aquesta manera només cal portar els mobles i muntar a casa del client. Hi ha treballs en què són necessaris els serveis d’un fuster, com un interior d’armari o tallar una peça del client.

Amb l’arribada de les melamines o xapes artificials s’han pogut fer mobles barats amb una duresa i resistència que els mobles de fusta no tenen, aquesta tecnologia ha revolucionat el món del moble, però s’ha perdut el plaer de gaudir de la fusta, el tacte i el confort visual que produeix la fusta natural, per això creiem que torna aquest estil més primitiu de decoració més romàntic, més acollidor.

Per donar resposta a la gent que busca fusta, tenim peces de producció pròpia fetes per un fuster artesà de la zona en pi massís dels Pirineus amb l’estil de mobles poc tractats com fets a casa que està de moda i que ens agrada tant. Ens va donar l’empenta per fer algunes peces de moble nosaltres, el fet que aquest tipus de mobles si els trobem, tenen uns preus prohibitius i poca variació, per això ho fem nosaltres, així també ho podem fer a mida. De moment fem habitacions, capçals, taules d’escriptori, tauletes …