Botiga de Mobles i Sofàs a Reus des de 1940


Un toc d’estil nòrdic

Un toc d’estil nòrdic, és el que volem per renovar una mica la casa, per això hem escollit aquesta butaca amb potes, també podríem dir-ne estil vintage dels anys 60´s o sigui una mica “pop”. Una peça petita que ens resulta pràctica perque no omple gens, és versàtil, funcional i senzilla, combina a la perfecció el estil modern amb l’antic, integrant tant mobles lacats blancs com mobles més clàssics donant un toc divertit amb elegància. La posarem a la sala però podria quedar perfecta a qualsevol racó que ens convingui ja que és una peça entapissada, per tan proporciona caliu visual.

Imagen 3 Imagen 2

Aquest tipus de butaques ens transporten a cases amb parets i sostres clars, finestres grans per les quals entra llum, com a molt matisada per cortines primetes, lleugeres. Cases amb els mobles justos, on tenen molt més protagonisme les estances per la seva amplitud i per estar poc recarregades que qualsevol peça decorativa. Tons neutres en tots els seus matisos, evitant superficies brillants i cantelludes.

A grans trets, on aniria aquesta butaca es tracta d’una llar d’ambient relaxat, on es respira calma, serenitat i bon gust.

Pots comprar aquestos productes a la nostra botiga fent clic aqui.