Botiga de Mobles i Sofàs a Reus des de 1940


Volem fer-te riure !

Un trofeu sense caçar res, més aviat el record d’una fauna que ens fa companyia.

Aquests amics animen habitacions i tenen una garantia d’anys d’amistat i  de seguretat per tots. Els salvatges caps d’animals estan fets per la casa Wild & Soft i estan pensats per als més  petits, però no s’han oblidat dels adults. Les formes abstractes combinades amb teixits d’alta qualitat, dissenys revolucionaris i colors moderns no haurien de tenir problemes per trobar un espai a l’interior de casa teva. Els  caps d’animals estan dissenyats i fets amb materials d’alta qualitat. Com que són fets a mà, cada animal serà original i una mica diferent.  El nostre objectiu final és fer que els nens i adults riguin. No ens prenem en el món tan seriosament.

Et presentem els amics:

Victoria

victoria2

Victòria  és el nom del cap de pelux rosa, la imatge de l’elegància pura. La seva mirada femenina s’il·lumina  i és segur que posa un somriure a la cara de  tothom  . El vellut rosa és adequat per a una habitació  moderna o un interior clàssic. Una cosa és segura, amb Victòria a la paret  la nostra vida es  més alegre .

Rhino Joseph

rhino-joseph

Rhino Joseph destaca immediatament per questa típica forma de les seves banyes. El blanc i blau de les seves ratlletes  asseguren un instant ‘ Sentiment platja’ que fa tornar la casa agradable.  Blau i blanc és  una combinació perfecta per anar amb fusta, però Josep és també un veritable punt d’atracció per la seva presencia .

Olaf

olaf

Amb la seva poderosa presencia Olaf és un masclista divertit, punt d’atracció de les estances . El seu color elegant, i el suau vellut li dona un look extravagant . Olaf és  pura classe amb un caràcter una mica obstinat.

Ren James

james

Ren James és un veritable  gentelman . La seva combinació blanc/negre, li diposita el talent per convertir un atemporal clàssic com el ” pota de gall ” en una mirada de moda. Elegancia i plaer instantani a la paret.

William

william

William amb la seva mirada tartan  crearà una ambient únic a l’interior de casa seva . L’escocès tartan ha estat popular durant segles a tot el món , i el ren William porta això a la llar d’una manera divertida . Està buscant un element divertit i juganer… pot aconseguir-ho  només amb aquest petit extra?

Alfred

alfred2

Segur que reconeixes les meves famoses banyes senyorials, i cal admetre-ho  tinc una naturalesa curiosa i m´ encanta escoltar totes les teves històries. Normalment sóc molt tranquil, però també puc actuar molt boig de vegades .El que molta gent no sap és que sóc un nedador molt bo també. Sóc Àlfred.

Tots valen 59 € i les mides aproximades són alçada de 30 a 50 cm. I amplada de 20 a 50 cm.

Pots comprar aquests caps de peluix a la nostra web, us adjuntem un enllaç!

Comprar caps de peluix