Botiga de Mobles i Sofàs a Reus des de 1940


Un moble intemporal

Quan comprem mobles els comprem per necessitat, un llit per dormir, una taula per menjar o treballar, un armari per desar coses. En principi l’estètica no tindria cap paper fonamental en la decisió de com comprar coses per la casa, però la realitat és una altra.

Igual com tenim preferències en la roba de vestir, també tenim preferències en la decoració, fins i tot el no tenir preferències, ja és una postura en la que potser donem prioritat a la practicitat enfront a l´estil o la elegància. En la decisió final de comprar un moble i no un altre hi tindrà a veure, més del que estem disposats a admetre, la moda del moment.

En el meu cas, els primers mobles que vaig comprar van ser en una temporada que es portaven els mobles lacats blancs, grisos i negres, jo com a persona informada vaig comprar lo del moment, un preciós moble de rebedor i una taula de menjador negres, de rabiosa moda ! mai més, sempre estava brut de pols i una cosa tan radical no va durar gaire a casa nostra. No he tornat a comprar una peça tan exagerada.

Per comprar un moble que duri en el temps, millor que sigui poc atrevit, però en el moment que el comprem ens ha d’agradar, per tan ha d´estar en la tendència de les coses que es porten.

El nostre consell és comprar “ una peça “ un moble singular que sigui d’una bona qualitat amb un punt d’originalitat perquè no sigui una còpia del que hi ha per tot arreu. Els petits detalls en les proporcions, i els bons materials aguanten millor el temps.

Un bon exemple és aquest moble amb formes rectes, aquí tenim la versió més intemporal, de la marca Ciurans un moble lacat blanc adaptable a qualsevol decoració i la versió una mica més en tendència, amb un punt vintage de la marca Treku. Fa més de 40 anys que fan aquest tipus de moble, amb els complements a la moda queda actual però aguanta el pas del temps.

mobles-reus

Un altra exemple és aquest moble. Fixeu-vos que no té tiradors als calaixos, ja que els tiradors són molt representatius de les modes. O un oreller que ens pot acompanyar tota la vida.

botigues mobles reus